друкувати


ТРК НТК: Події дня. 15.09.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-16 06:04:44
У Коломиї та районі з'явилися шахраї. Особи виманюють гроші хитрістю. До прикладу, пропонують поворожити або, відволікаючи увагу, викрадають речі. Правоохоронці застерігають, щоб не стати жертвою аферистів - не йдіть на контакт з невідомими або спілкуйтеся з ними дуже обачно. У разі підозрілої поведінки - звертайтеся у міліцію.

Застарілі стереотипи сьогодні стоять на заваді швидкого впровадження нових технологій. Мова йде про пологові будинки та українсько-швейцарську програму "Здоров'я матері і дитини". Програма працює, але не всі медичні працівники та майбутні батьки готові до кардинальних змін при народженні дитини. Про це йшла мова під час моніторингового візиту представників програми до Коломиї.

Хліб - продукт безпечний, але навіть він може стати причиною харчового отруєння, застерігають у санстанції. І це не тільки через якість самого виробу. Порушують санітарні вимоги також і транспортники, експедитори чи інший персонал, який займається доставкою хліба у роздрібну торгівлю. Тому Коломийська санстанція регулярно перевіряє місцеві пекарні. Законослухняні підприємства раз у півріччя. Ті, які проштрафилися, вже під пильнішим контролем служби. На одній з пекарень, разом з фахівцями санепідстанції, побувала і Галина Досин.

Високу відзнаку "Заслужений майстер народної творчості України" отримала майстриня із Рунгурів Марія Стефак. За час своєї творчої праці рунгурчанка створила понад півтисячі вишиванок. Їх одягають і видатні українці, та мають у своїх колекціях іноземці. З талановитою майстринею спілкувався наш журналіст Богдан Малецький.

У Коломиї побільшало заслужених тренерів України. Лише за цей рік таким поважним званням було відзначено 4-рьох працівників ДЮСШ №1. Останнім, з нагоди Дня фізкультурника, нагороду отримав старший тренер ДЮСШ Василь Лабич.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі