друкувати


Коломия обговорює проект Конституції Президента

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-16 04:29:26
Міський голова Юрій Овчаренко підписав розпорядження "Про організацію обговорення в місті проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України".

Ним передбачено створити міську робочу групу з організації обговорення проекту і покласти на неї такі завдання: роз’яснення змісту положень проекту Закону, цілей та завдань його всенародного обговорення. Заплановано участь у обговореннях, теледебатах, організацію "круглих столів", конференцій, дискусій на телебаченні, радіо, сторінках газет та веб-сторінках. Затверджено також медіа-план і організаційні заходи з обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України" серед населення міста.

Відбулось перше організаційне засідання міської робочої групи, керівником якої є секретар міської ради Ігор Граділь, а координатором – керуючий справами виконкому міськради Андрій Грицан. Участь у засіданні робочої групи брав міський голова Юрій Овчаренко.

Було обговорено організаційні моменти, заходи, які заплановані щодо обговорення проекту Конституції. Головний спеціаліст юридичного відділу міськради Владислава Торос коротко ознайомила членів робочої групи з пояснювальною запискою до проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України", з деякими запропонованими змінами до Конституції. З вересня до листопада члени робочої групи мають узяти участь і організувати багато різних заходів щодо обговорення проекту Конституції, їхню діяльність широко висвітлюватиме преса, телебачення, Інтернет.

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі