друкувати


Івано-Франківськ: "... Молодь вимагає дотримання зобов’язань!" (фото)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-16 02:45:33
15 вересня 2009 року о 16:00 на Вічевому майдані відбулась акція Івано-Франківської міської громадської організації "Молодіжний Союз Наша Україна". Основним гаслом заходу було "Ющенко – Президент, Тимошенко – Прем’єр. Молодь вимагає дотримання зобов’язань!".

Учасники висловили своє невдоволення тим, що передвиборчі домовленості минулих років головою діючого уряду не виконуються, повідомляє прес-служба МСНУ.

В рамках акції активісти МСНУ провели опитування громадськості стосовно таких питань:

1. Чи довіряєте Ви тим політикам, які не дотримуються зобов’язань?

2. Що Ви робите з тими людьми, які Вас обдурюють?

Члени організації розгорнули на Вічевому майдані плакати. На одному з них зображалось центральне гасло акції "Ющенко – Президент, Тимошенко – Прем’єр. Молодь вимагає дотримання зобов’язань!". На інших громадяни писали відповіді на питання, задані активістами "молодіжки". В ході акції була опитана значна кількість мешканців міста, які з цікавістю поставились до такого заходу.

Як прокоментував в.о. голови міської організації МСНУ Олександр Візінський: "Саме гасло "Ющенко – Президент, Юля – Прем’єр!" на виборах 2004 і 2006 років використовувались ВО "Батьківщина" для маніпуляції громадською думкою, забираючи електорат у В.Ющенка. Така ж умова була визначальною при створенні коаліції демократичних сил у діючій Верховній Раді. Люди повинні зробити висновок: хто є хто в сучасному політикумі. Настав час відповідати за обіцянки. І зважаючи, що в українців підвищене почуття справедливості, Ю.Тимошенко не має шансів здобути перемогу на виборах Президента".





Обговорити на форумі