друкувати


Відбулося нагородження переможців конкурсу "Податки очами дітей-2009"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-15 12:04:44
Урочисте нагородження переможців і лауреатів Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості "Податки очами дітей – 2009", організатором якого є Державна податкова адміністрація України, відбулося в Дитячому оздоровчому центрі "Маяк" (м.Євпаторія).

Переможці та лауреати конкурсу, а це майже сотня дітей, два тижні відпочивали на узбережжі Чорного моря. За час, проведений в таборі, дітлахи дуже здружилися й, не дивлячись на різний вік (від 6 до 15 років), стали однієї великою й дружною родиною, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, переможцями конкурсу стали й четверо дітей з Прикарпаття. Це Якібчук Уляна, Піроцька Лілія, Майко Сніжана та Рудик Галина.

"Щорічно конкурс дитячої творчості демонструє нам, що наші діти не лише творчі й талановиті, а й мають високий рівень свідомості. Завдяки конкурсу, навіть найменші серед учасників розуміють як і, найголовніше, для чого сплачуються податки, вони прагнуть стати справжніми громадянами своєї держави. Така філософія є гарним стимулом і для дорослих бути сумлінними платниками податків", – зазначив, вітаючи гостей урочистостей, заступник Голови ДПА України Сергій Лекарь.

За свої старання та здібності переможці й лауреати конкурсу в нагороду отримали медалі, дипломи та подарунки (міні-системи DVD, портативні DVD та цифрові плеєри й фотоапарати).

Окрім того, співорганізатор конкурсу Асоціація платників податків України підготувала для дітей ще одну приємну несподіванку, запровадивши власну номінацію "За інноваційний підхід у висвітленні ролі податків". Зокрема, за композицію "Гуцульський капітал" диплом та подарунок від Асоціації платників податків України отримала косівчанка Якібчук Уляна.

Урочистості традиційно завершилися дитячою дискотекою та святковим феєрверком.

Обговорити на форумі