друкувати


Через спрагу має проблеми

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-15 11:13:45
Днями у Калуському райвідділі міліції було зареєстровано одразу дві крадіжки з торгівельних закладів міста. Увечері співробітники підрозділу Державної служби охорони за "гарячими слідами" затримали 40-річного чоловіка, який намагався поцупити з крамниці продукти харчування.

В іншому випадку "відзначився" 17-річний калушанин. Вночі у райвідділ міліції надійшла інформація від чергового пульта приватного охоронного товариства про те, що з магазину у райцентрі вчинено крадіжку. З’ясувалося, що юнак примудрився проникнути всередину крамниці, розбивши віконне скло. Злочинним здобутком зловмисника стала пляшка мінеральної води. Хлопчина пояснив, що його… здолала спрага.

Як стало відомо, дії підозрюваного у скоєнні майнового посягання кваліфікуються як замах на крадіжку, оскільки винуватець нічного "вторгнення" у чужий магазин не довів злочинні наміри до завершення.

Слід зазначити, що на сьогоднішній чимало суб’єктів господарської діяльності користуються охоронними послугами. А відтак, хочеться сподіватися, що особам, які вже захистили своє майно, буде спокійніше працювати. Водночас нечистим на руку громадянам варто замислитися над тим, що за несанкціоноване проникнення до чужих охоронюваних об’єктів "світить" кримінал.

Автор: Ольга КОВАЛЕНКО, СЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі