друкувати


Військові стануть брокерами

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-15 10:48:16
У Львові, у Західному регіональному центрі перепідготовки військовослужбовців звільнених в запас або у відставку, відбулася церемонія відкриття курсів "Митний брокер" і "Німецька мова".

На навчання, яке відбувається за фінансування Північноатлантичного альянсу, було прийнято понад 40 військовослужбовців, звільнених протягом останніх кількох років, та військовослужбовців, які підлягають звільненню у запас або відставку найближчим часом, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

У заході взяли участь менеджер Програми "Україна – НАТО" пан Крістофер Штаудт, представник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Львівської обласної державної адміністрації Петро Самощук, керівництво Західного регіонального центру перепідготовки військовослужбовців, представники Західного оперативного командування, Львівського обласного військового комісаріату та Національного авіаційного університету. Як зазначив пан Крістофер Штаудт, метою курсу є навчання слухачів основам успішної організації та управління виробництвом на підприємстві. Тривалість курсу "Митний брокер" складатиме 350 годин, а "Німецька мова" – 400 годин, і завершиться комплексним тестуванням слухачів. За підсумками тестів слухачі отримають відповідні сертифікати.

Обговорити на форумі