друкувати


Івано-Франківськ: 54 сім'ї правоохоронців отримали службове житло

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-14 10:37:30
У п’ятницю, 11 вересня, голова Івано-Франківської облдержадміністрації Микола Палійчук та Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко вручили ключі від службових квартир в новобудові сім’ям прикарпатських правоохоронців. В будинку по вул.Дудаєва свої довгоочікувані квартири отримали 54 правоохоронці, що понад десять років стояли на квартирній черзі.

Микола Палійчук висловив вдячність керівництву Міністерства та обласного управління МВС за те, що навіть під час кризи вони знаходять можливість вирішувати соціально-побутові проблеми своїх підлеглих. " Будинок розпочали будувати за Міністра МВС Юрія Луценка та керівника УМВС Василя Кузнєцова. В 2006 році, коли дані керівники в силу різних обставин були зміщені із займаних посад, роботи на будові повністю припинились. Тільки в 2007 році, з поверненням Юрія Луценка та Василя Кузнєцова, будівництво відновилось. І сьогодні 54 квартири нарешті дочекались своїх власників", - зазначив голова облдержадміністрації, звертаючись до присутніх. Микола Палійчук також подякував прикарпатським міліціонерам за добру службу й роботу та побажав, щоб дане житло принесло родинам правоохоронців ще більше щастя й радості, повідомляє прес-служба голови Івано-Франківської ОДА.

Квартири, загальна площа яких становить 4400 кв.м, отримали як працівники органів внутрішніх справ, так і пенсіонери, що тривалий час перебували на квартирному обліку. Будинок споруджувався за кошти Міністерства внутрішніх справ. Вартість будівництва склала 7,8 млн грн.

Звертаючись до правоохоронців, що відтепер житимуть у новому будинку, начальник УМВС України в Івано-Франківській області, генерал-майор міліції Василь Кузнєцов привітав усіх його мешканців та висловив переконання, що вирішення соціально-побутових питань працівників міліції є чи не найважливішою запорукою і добрим стимулом успішної роботи.

Вітаючи новоселів, Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко подякував усім, хто доклав зусиль у завершення спорудження будинку. "Незважаючи на скрутні економічні умови, Міністерство внутрішніх справ залишається однією з небагатьох структур, що забезпечує своїх працівників та ветеранів безкоштовним житлом", - наголосив Міністр.

Після урочистостей голова облдержадміністрації разом із керівництвом правоохоронного відомства відвідав родини новоселів та перевірив якість зданих в експлуатацію квартир.

Обговорити на форумі