друкувати


Про конституцію, зарплати й паливо...

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-11 11:14:32
Голова облдержадміністрації разом із своїми заступниками провів нараду з головами райдержадміністрацій та міськими головами міст обласного значення.

На нараді йшлося про обговорення проекту закону України "Про внесення змін до Конституції України", запропонованого Президентом України, а також питання бюджетної політики області, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Микола Палійчук розглянув стан виплат зарплати в розрізі районів області, акцентував увагу керівництва районів на розрахунках за енергоносії. Також під час наради голова ОДА вислухав пропозиції щодо видатків, котрі здійснюються з екологічного фонду області. "Найперше спрямовуватимуться кошти на об’єкти, стосовно яких існує гарантія того, що вони будуть здані в експлуатацію. Уже в цьому році при розподілі екологічних коштів насамперед враховуватиметься думка органів місцевої влади", - зазначив голова ОДА. На завершення наради Микола Палійчук обговорив з керівниками міст і районів підготовку до нового опалювального сезону.

Обговорити на форумі