друкувати


Однокласники тепер можуть стати співкамерниками

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-11 10:49:22
Донедавна 20-річного жителя Тернопільщини, двох 18-річних івано-франківців та їх однолітка з Богородчан об’єднувало навчання в одному учбовому закладі. Тепер же хлопці мають ще одну "спільність" – вони фігурують підозрюваними у скоєнні низки крадіжок.

Хлопців затримали уночі працівники патрульно-постової служби міліції Івано-Франківського міськвідділу міліції. Близько третьої години на одній з вулиць міста наряд міліції помітив підозрілу компанію хлопців, що в темряві копирсалися біля автомобіля у дворі будинку. Реакція юнаків на наближення правоохоронців засвідчила, що ті не мають жодного бажання спілкуватися з міліціонерами, повідомляє СГЗ УМВС в Івано-Франківській області.

Як виявилося, хлопців застали саме в момент, коли вони намагалися скоїти чергову крадіжку. А до цього часу встигли "роззути" припарковані біля будинку "Жигулі", викравши з автомобіля шини з титановими дисками та болтами. Подібна доля мало не спіткала й "Пежо", яку власник мав необачність залишити на ніч без належної охорони. Щоправда, йому поталанило, бо зловмисники просто не зуміли зняти з автівки колеса.

Крім того, як з’ясували працівники міліції, затримані обґрунтовано підозрюються у вчиненні щонайменше ще двох аналогічних злочинів, датованих серпнем. Протягом однієї ночі хлопці спромоглися викрасти повні комплекти коліс з дисками з автомобілів “БМВ” на цій же вулиці та "ВАЗ-2104" у сусідньому мікрорайоні обласного центру.

В ході подальших оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили осіб, яким зловмисники продали викрадене. Як з’ясовано, здобуті злочинним шляхом колеса зловмисники реалізували в Богородчанському районі, виручивши за них відповідно 1200 та 800 гривень. Зараз перевіряється причетність затриманих до вчинення інших злочинів.

Обговорити на форумі