друкувати


Додесантувався… до трійні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 01:34:45
8 вересня у родині заступника командира дислокованого у Львові 80-го окремого аеромобільного полку – начальника повітряно-десантної служби підполковника Олексія Гусенка відбулася значна подія – тридцятирічна дружина офіцера Тетяна народила трійню: двох хлопчиків (1 кг 480 г та 1 кг 490 г) та одну дівчинку (1 кг 410 г).

Віднині у сім’ї офіцера вже чотири дитини. Батьки до народження трійні виховували донечку Марію, якій зараз 3 роки і 8 місяців. Сьогодні мама перебуває у Львівському обласному пренатальному центрі, а немовлят медики доглядають окремо, в обласному неонатальному центрі, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

- Пологи проходили важко. Лікарі змушені були зробити складну операцію, - розповів батько. - У частині до поповнення у нашій сім’ї поставилися із порозумінням. Надають мені вихідні, я написав рапорт, щоб отримати матеріальну допомогу.

Але у щасливих молодих батьків є суттєва проблема, котру цій сім’ї не вирішити самотужки. На даний час родина Гусенків проживає в однокімнатній квартирі гуртожитку на території військової частини. Тут періодично вимикають електроенергію, є перебої з постачанням води. Перед офіцерською сім’єю постає питання: що робити, коли новонароджених випишуть додому?

Зважаючи на те, що підполковник Олексій Гусенко сумлінно виконує посадові обов’язки, нагороджений відзнаками Міністерства оборони України і Генерального штабу Збройних Сил України, має низку заохочень, командуванням військової частини прийнято рішення клопотати перед міською владою Львова та керівництвом Західного оперативного командування щодо отримання багатодітною родиною нового помешкання, гідного для виховування чотирьох діточок.

Обговорити на форумі