друкувати


US Open: Катерина Бондаренко не підкорила чвертьфінальний бар’єр

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 11:26:06
Українка програла Яніні Вікмайєр та завершила боротьбу на US Open. З перших ударів Катерини Бондаренко було відчутно напругу та невпевненість у власних діях. Ще й травма лівої ноги примушували Катю діяти більш обережно. Весь час харків’янка боролася з самою собою. Та в нашої тенісистки були великі шанси на перемогу. За рейтингом українка та бельгійка приблизно одного рівня.

Яніна Вікмайер виглядала досить впевнено, з самого початку вона запропонувала швидкий темп та гостро атакувала. Бельгійка більше помилялася, але разом з тим і більше вигравала. Катерина Бондаренко весь час намагалася знайти свою гру, але в першому сеті вона лише відігравалася, а останню подачу не змогла втримати. Сет закінчився на користь Яніни з рахунком 5:7.

Другий сет розпочався знову ж таки з помилок нашої тенісистки. Та згодом гра Каті вирівнялася і повела вже з рахунком 4:1, але потім, наче щось поламалося в грі українки. Вона сама програла всі наступні гейми. Другий сет і вся гра закінчилися з першого реалізованого матчболу бельгійки. Зустріч закінчилася з рахунком 5:7, 4:6 на користь Яніни Вікмайер.

Автор: Оксана РИЖУК, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі