друкувати


"Стажувальне хрещення" молодих чиновників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-10 10:36:44
Вчора на базі структурних підрозділів Івано-Франківської ОДА пройшло стажування спеціалістів структурних підрозділів райдержадміністрацій, уперше прийнятих на державну службу, які навчаються за професійною програмою підвищення кваліфікації в Івано-Франківському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування,державних підприємств, установ і організацій.

Під час стажування державні службовці мали змогу ознайомитися більш детально з роботою відділів та управлінь, де проходило стажування, а також перевірити свій професійний рівень та ділові якості. Колеги поділилися із стажистами практичним досвідом, дали відповіді на те, як підходити до вирішення тих чи інших професійних проблем, повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Проведення таких стажувань державних службовців, що уперше прийняті на державну службу, вже ввійшло практику роботи центру, який постійно прагне створювати умови для навчання управлінських кадрів на практичній основі та вивчення позитивного досвіду роботи. А стажування слухачів на робочому місці є найбільш ефективним засобом підготовки висококваліфікованих фахівців.

Обговорити на форумі