друкувати


Івано-Франківськ: Обласне УНП без голови

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-09 03:28:00
Вчора у приміщені Івано-Франківського прес-клубу представники обласної організації УНП дали прес-конференцію, на якій заступник голови Івано-Франківського осередку Олександр Челядин повідомив, що Ігор Насалик склав повноваження голови обласної організації УНП.

Проте поки Насалик не збирається виходити з лав партії остаточно.

Також під час прес-конференції було повідомлено, що Ігор Степанович не братиме участі у роботі позачергової звітно-виборної конференції обласної організації УНП, яка запланована на 13 вересня.

За словами Челядина Ігор Насалик не намірений продовжувати внутрішньопартійну боротьбу з нинішнім міським головою Віктором Анушкевичусом.

Нагадаємо під час зборів обласного осередку Української народної партії очільником партії в області було обраного Ігоря Насалика. Мерові Івано-Франківська, щоб очолити обласне УНП не вистачило кілька голосів. Попри вибір членів партії, головний УНПіст країни Юрій Костенко на цій посаді все-таки більше схиляється до кандидатури Анушкевичуса.

Натомість нинішній міський голова Калуша Ігор Насалик стверджує, якщо він покине головування в обласній організації УНП, за ним піде більшість однопартійців.

Слід сказати, що на початку цього року пан Насалик створив свою громадську організацію під назвою "Поклик нації". Тоді верхівка Української народної партії заговорила, що такими діями обласний очільник УНП розколює партію в Івано-Франківській області. Натомість подейкують, що Ігор Насалик намірений вести боротьбу за крісло міського голови обласного центру Прикарпаття, тому таке протистояння є природнім. Офіційних заяв з цього приводу він поки не робив.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі