друкувати


Італія: Свічка в церкві через Інтернет

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-09 03:04:03
Прихожани церкви Святої Марії в італійському місті Остіа неподалік від Риму відтепер можуть ставити свічки в пам'ять про своїх близьких на офіційному сайті храму. На офіційному сайті храму Святої Марії з'явилася можливість поставити свічку в пам'ять про своїх близьких.

За словами місцевого священика, отця Лудовіко Барбанджело, цю ідею віруючі зустріли з натхненням, так як новою можливістю зможуть скористатися багато віруючих, що знаходяться далеко від церкви, або ті, хто не може прийти на месу, але хочуть залишатися в постійному контакті з громадою.

Також на сайті було викладено кілька відеозаписів богослужінь, на черзі - трансляція мес в режимі онлайн, розповів отець Лудовіко.

До теперішнього часу через сайт вже було запалено близько 700 свічок, у тому числі в пам'ять про жертви недавнього землетрусу в місті Абруццо.

Нагадаємо, що своє представництво в Мережі від недавна має і всесвітньо відома Стіна Плачу, яка розташована в Єрусалимі. Користувачі також можуть відправити повідомлення через соціальну мережу Twitter. Його роздрукують та вкладуть між священних каменів, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі