друкувати


Хто додзвониться до Тимошенко?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-09 11:54:30
Під час селекторної наради з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прикарпатським чиновникам та підприємцям не вдалось задати жодного питання.

Голови Держкомзему та державної податкової служби, представники малого та середнього бізнесу зібралися слухати Юлію Володимирівну.

Уряд приділяє надзвичайну увагу створенню сприятливих умов для розвитку саме малого та середнього бізнесу, наголосила Тимошенко. Кожна область України у режимі он-лайн могла поспілкуватись з прем’єркою та задати кілька запитань. Та чомусь івано-франківцям не вдалось цього зробити.

За словами заступника голови Івано-Франківської ОДА Володимира Шкварилюка, селекторна нарада швидше за все відбулась за розіграним сценарієм, адже жодного суттєвого питання, яке стосується долі українських підприємців не було вирішено, не дані відповіді хто ж сьогодні у цій державі перешкоджає добробуту середнього та малого бізнесу.

Також залишилось не вирішена проблема реалізації продукту вітчизняного товаровиробника. Уряд не створює сприятливих умов для українського підприємниця, пускаючи на ринок іноземний продукт. По закінченню наради усі присутні на ній зголосились це - популізм.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі