друкувати


Івано-Франківськ: "Обличчя третього Тисячоліття" від "Еліт-Медіа"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-08 05:57:20
Компанія "Еліт-Медіа" у видавництві "Лілея НВ" підготувала до друку довідково-біографічне видання "Обличчя третього Тисячоліття" – рейтинг найуспішніших людей Прикарпаття".

На сторінках альманаху – життєві історії відомих особистостей бізнесу, науки та мистецтва, найуспішніших керівників підприємств, установ та організацій, людей, які найбільше спричинилися до економічного та культурного розвитку Івано-Франківщини і чиї сфери впливу виходять далеко за межі регіону. Словом, про бомонд та вершки суспільства, про образ та характер, вагомі здобутки та нелегкий шлях до успіху.

"Обличчя третього Тисячоліття" - це люди, що втілюють значиму тенденцію розвитку, формують майбутнє міста та області, сприяють досягненню єдності між суспільством, бізнесом і владою а також змінили і продовжують змінювати обличчя нашого краю і всієї держави.

Учасників проекту заздалегідь обрала спеціальна експертна рада, до якої увійшли громадські діячі та представники державного управління, керівники провідних компаній та впливові журналісти. У своєму виборі рада керувалася чітко визначеними критеріями, серед яких інноваційність і успішність діяльності претендента, його особливі досягнення і професійні якості, рівень довіри до нього і значимість його внеску у розвиток міста та області.

Презентація книги "Обличчя третього Тисячоліття" – рейтинг найуспішніших людей Прикарпаття" відбулася цього року – 3 вересня 2009. Запланований наклад - близько трьох тисяч примірників. Творці книги впевнені, що історія успіху сучасних прикарпатців займе гідне місце у бібліотеках, серед довідкової літератури керівників та науковців. Видання також потрапить до посольств та іноземних представництв, що стане важливим кроком до поглиблення міжнародної співпраці та суспільної інтеграції.

Обговорити на форумі