друкувати


М.Попелюк привіз до Коломиї звання чемпіона України з ендуро

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-08 05:52:22
Ще один сезон мотоциклетних перегонів завершився. На четвертому етапі Чемпіонату України з ендуро, який відбувся у Сторожинці Чернівецької області 4-6 вересня, було підведено своєрідний підсумок усього спортивного року.

Добре виступила команда Івано-Франківської області, у складі якої виступали й спортсмени Коломийського мотоклубу "Карпати": Михайло Попелюк (президент клубу), Любомир Кікерчук, Михайло Голинський, Олег Клапко, Василь Жолоб, Юрій Момров, ветеран клубу. Перше місце в особистому заліку у класі Е-1 (клас мотоциклів 125 см куб.) посів коломиянин Михайло Попелюк. Це стало ще однією сходинкою до його спортивного успіху: вигравши усі чотири етапи чемпіонату України, президент Коломийського мотоклубу "Карпати" привіз додому звання чемпіона України з ендуро. Срібним призером чемпіонату став Михайло Голинський з Косівщини, а бронзовим – теж представник команди Івано-Франківщини Олег Клапко з Коломиї.

– Загалом, сезон для нашої команди був не дуже вдалим, – каже Михайло Попелюк. – Наші мотоциклісти отримали й травми на трасах, і техніка часом підводила. Та, не зважаючи на різні перепони, усе-таки спортивна воля, справжній азарт і бажання не підвести команду зєднали усіх наших спортсменів і допомогли добре виступити. Тож хочеться подякувати усім хлопцям, для яких мотоциклетний спорт став долею, які заради успішного результату готові були (і жертвували!) не тільки власним часом, здоров’ям, але й коштами. З такими людьми можна йти на найскладніші мотоциклетні траси.

На запитання про плани на майбутній рік Михайло Попелюк упевнено відповів, що обов’язково на Коломийщині знову відбудуться кантрі-крос і перегони ендуро – це вже стало традицією і навіть візиткою нашого краю. Уже є спонсори, готові наступного року підтримати ці спортивні заходи, тож мотоциклетний спорт у нас набирає все більших обертів. А якщо взяти до уваги, що для участі в цих змаганнях приїздять спортсмени з різних областей України і повертаються додому з найкращими враженнями, як від щирих друзів, - то хіба може бути ще якась краща реклама Коломийщині?..

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі