друкувати


Українська красуня підкорює Німеччину

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-08 01:17:15
На конкурсі Міс Німеччина 2009 перемогла Алессандра Алорес з Кельна - 24-річна уродженка України, справжнє ім'я якої Олександра Водянникова. За звання Міс світу будуть змагатися дві українки, дівчина із Дніпропетровська Євгенія Тульчевська і Олександра Водянникова, яка перемогла красунь Німеччини.

Тепер топ-модель Алессандра Алорес презентуватиме Німеччину на конкурсі Міс світу, який відбудеться у листопаді в столиці ПАР Йоганнесбурзі.

Друге місце дісталося Стефанії Пеєк зі землі Мекленбург-Передня Померанія, третю сходинку зайняла міс Баварія Сімоне Голлер.

Це вже не перший титул Водянникової: у 2003 році вона вже ставала Міс Німеччиною, у 2004 році отримала звання Miss Intercontinental, а в 2005 була визнана найкращою німецькою топ-моделлю.

Нагадаємо, 6 вересня у Національному Палаці "Україна" відбулось грандіозне шоу за участі Ані Лорак, "Студія Квартал-95" та інших зірок естради.

Дівчата зі всієї України змагались за звання найкрасивішою дівчини України. Титул "Міс Україна - 2009" отримала дівчина із Дніпропетровська Євгенія Тульчевська. Саме вона візьме участь у світовому фіналі Miss World 2009.

Вечірні сукні від Стелли Шаховської дозволили учасницям повною мірою розкрити свій шарм.

Переможниці Євгенії - 20 років, вона має зріст 178 сантиметрів, параментри - 89/64/92. Євгенія зізналась, що хоче підкорити світовий подіум. Участь у "Міс Україна" для неї не перший конкурс краси, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі