друкувати


Не зволікайте з техоглядом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-08 12:18:45
Для зручності автовласників підрозділам ДАІ по обслуговуванню районів, де відсутні уповноважені на перевірку технічного стану суб’єкти господарювання, постановою уряду від 19 серпня ц.р. дозволено самостійно, як і було раніше, контролювати технічний стан транспортних засобів на спеціально обладнаних для цього пунктах технічного контролю.

Особливо слід звернути увагу на те, що з урахуванням прийнятих змін термін проведення державного технічного огляду транспортних засобів закінчується 15 грудня 2009 року. На сьогодні відсоток проходження держаного технічного огляду по державі становить 32%, а на Коломийщині — 52%.

Зважаючи на викладене, Державтоінспекція наполегливо радить всім автовласникам, транспорті засоби яких підлягають державному технічному огляду в цьому році, знайти можливість у найкоротший термін подати свої транспортні засоби.

Нагадуємо, що експлуатація транспортного засобу, який вчасно не пройшов у встановленому порядку державного технічного огляду, дає підстави для притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 340-425 грн, а також вилучення талона про проходження державного технічного огляду. Експлуатація транспортного засобу без талона про проходження державного технічного огляду забороняється.

Автор: Богдан КУЗИК, державтоінспектор Коломийського ВДАІ
Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі