друкувати


Молодь проти СНІДу та наркотиків

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-07 12:22:05
На базі Коломийського районного центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді 3 вересня 2009 року було проведено засідання круглого столу на тему: "Молодь проти СНІДу та наркотиків".

Працівниками РЦСССДМ проведено профілактичну роботу з активістами та головами молодіжних рад сіл та селищ району, по запобіганню поширенню ВІЛ/СНІДу і вживанню наркотичних речовин. Роздано брошури: "Молодь проти СНІДу та наркотиків", "ВІЛ/СНІД проблема ХХІ століття", "Алкоголізм - проблема сьогодення", "Скажи "НІ!" наркотикам!", "Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас!" "ВІЛ/СНІД - це зовсім не круто!", "В полоні дурману", повідомляє прес-служба Коломийської РДА.

На виконання "Програми реалізації в районі державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2003 – 2010 роки" 04.09.2009 року в рамках мобільно – консультативного пункту в смт. Отинія було здійснено виїзд спеціалістів: керівника Отинійською філії РЦСССДМ Уляни Турянської, головного спеціаліста Романа Попелюка, провідного спеціаліста – юрисконсульта Романа Николайчука. Спеціалістами РЦСССДМ проведено засідання круглого столу на тему: "Молодь проти СНІДу та наркотиків" з студентами Отинійського професійного ліцею енергетичних технологій.

Обговорити на форумі