друкувати


Ажіотаж у соціальних магазинах

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-07 12:21:37
Щоб допомогти пенсіонерам та малозабезпеченим городянам наприкінці серпня команда "Громадського форуму Івано-Франківська", за сприяння обласної державної адміністрації, закупила цукор із державного резерву. Тепер цукор можна придбати в соціальних крамницях у трьох мікрорайонах міста.

До соціальних крамниць в Івано-Франківську вже почали звикати. Їх у місті три — у мікрорайонах "Пасічна", "Позитрон" і "БАМ". Ціни тут в середньому на 10–20 % нижчі, ніж на місцевих ринках.

Поява дешевшого цукру — по 3,95 грн — спричинила ажіотаж серед завсідників соціальних крамниць, але такі явища невіддільні від "пільгової" торгівлі. Голова "Громадського форуму Івано-Франківська" Юрій Соловей підкреслює, що їхня соціальна діяльність триватиме й надалі.

"Ми будемо продовжувати таку конкретну роботу, спрямовану на допомогу соціально незахищеним верствам населення, пенсіонерам, та й усім мешканцям міста Івано-Франківська", — наголосив він.

Через велику зацікавленість довелося ввести деякі обмеження на кількість придбаного цукру. Проте сюди приходять не лише за ним. Покупці неодноразово пересвідчилися — тут все дешевше. У соціальних магазинах і надалі планують збільшувати асортимент і вдосконалювати роботу, хоч і зараз нестачі покупців не спостерігається, повідомляє ОТБ Галичина.

Обговорити на форумі