друкувати


Коломийщина: Новий ресторан запрошує

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-05 02:19:11
У селі Верхній Вербіж Коломийського району стало більше на один розкішний заклад, де можна зібратись із друзями на якусь вечірку, запросити колег на ювілей чи просто провести романтичний вечір із коханою людиною.

У готельному комплексі "Вербіж", який знаходиться просто ліворуч траси на Шешори, напередодні Дня підприємця відчинив свої двері для гостей ресторан, який іменуватиметься так само, як і увесь комплекс.

- Ми зробили в оформленні акцент на народний стиль, з елементами кантрі, - каже один із співвласників ресторану киянин Роман Лисенко. – В меню теж переважатимуть незвичні тут блюда, які, думаю, стануть нашою родзинкою. Не хочу відкривати усі кулінарні принади, краще приїздіть до нас і точно не розчаруєтесь. Таких страв, як у нас, вам не запропонують більше ніде.

У поєднанні з готельним комплексом ресторан скоро набуде своїх клієнтів. Тут незабаром почне діяти баня на дровах, буде басейн, більярд. Тут можна буде просто погуляти після смачної вечері довкола озерця. Тож Коломийщина стає все більш привабливою для туристів, і свої мешканці мають усе більше можливостей для гарного відпочинку у вихідні.

Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі