друкувати


Коломийщина: На позачерговій сесії прийнято ряд важливих питань

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-04 01:44:37
Відбулась ХХУІ позачергова сесія Коломийської районної ради п'ятого демократичного скликання, на якій депутати райради прийняли рішення про внесення змін до рішення районної ради від 30.07.09 р. № 891-ХХУІ "Про уточнення районного бюджету за І півріччя 2009 року", затвердили рішення постійної комісії з питань бюджету та спільного розпорядження голови райдержадміністрації та голови районної ради від 31.08.09 р. №386/54-р "Про спрямування вільного залишку коштів загального фонду районного бюджету", розглянули внесення змін до районної Програми фінансового забезпечення взаємодії райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування на 2008-2009 роки, затвердженої рішенням районної ради від 27.12.2007 р. №580-ХУ/07, а саме затвердили додаток до районної Програми "Розрахунок фінансового забезпечення взаємодії райдержадміністрації та органів місцевого самоврядування на 2008-2009 роки".

Кабінетом Міністрів України Івано-Франківська область передбачена як пілотна у програмі адміністративно-територіальної реформи.

За ініціативи Асоціації голів сільських рад назріло прохання через депутатів райради звернутися у вищу державну інстанцію з цього приводу. Це питання було внесено головою райради Дмитром Немішем в порядок денний і прийнято.

Також вирішено підготувати звернення до відповідних інстанцій про якість природного газу, збільшення кількості годин для вивчення української мови в навчальних закладах. Начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Попадюк ознайомила учасників сесії з проектом бюджету на 2010 рік.

В роботі сесії взяв участь голова районної державної адміністрації Михайло Вінтоняк, повідомляє Коломийська РДА.

Обговорити на форумі