друкувати


ТРК НТК: Події дня. 03.09.09 (відео)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-04 12:29:21
Двокімнатну квартиру в Івано-Франківську отримала сім'я Білейчуків з села Воскресінці Коломийського району. Нагадаємо, минулого року в грудні батьки трьох дітей втопилися в Пруті. Чоловік та жінка переходили брід, оскільки міст після липневої повені до сьогодні так і не збудували. Зараз діти знаходяться під опікою старшої сестри. Разом вони живуть в орендованій квартирі, бо їхня оселя за рікою не придатна для проживання. Зі щасливими власниками нового помешкання спілкувалася Юлія Струк.

Облік за поступленням коштів від розміщення зовнішньої реклами в Коломиї ніхто не контролює. Нарахування проводяться, гроші надходять до цільового фонду, але при виникненні проблем - крайніх нема. Про це говорили на громадських слуханнях у Коломийській міській раді. Це питання обговорювали представники відділів, комунальних підприємств та представники лише однієї фірми, яка займається розміщення зовнішньої реклами в місті. Ані пересічні коломияни, ані депутати участі в засіданні не взяли. Керівництво ратуші припустило, це означає що або громада стоїть осторонь проблемних питань міста, або ж повністю довіряє міській владі у їхньому вирішенні.

Управління економіки коломийської міської ради запрошує суб’єктів підприємницької діяльності міста на урочисті збори присвячені Дню підприємця. Захід відбудеться в п’ятницю, 4 вересня у залі засідань міської ради. Початок о 14:00 годині.

Цьогоріч першачки Прикарпаття вивчатимуть дві абетки: звичайну та податкову. "Податкову абетку" у вигляді книжечки-розкладки надрукувала ДПА України. У віршованій формі посібник дає дітям початкові знання про податки, їх важливість для держави і для кожної сім’ї. Отримають абетку і коломийські школярики.

Для того, щоб зняти стрес, заспокоїтись і зосередитись тепер достатньо лише намалювати щось, написати вірш або просто потанцювати. Такий новий неординарний метод лікування має назву арт-терапія. Вона є найм’якішим і в той же час глибоким методом у арсеналі психологів та психотерапевтів. У Коломиї арт-терапія практикується вже більше трьох років психологом Наталією Федорук. Більше про цей вид лікування дивіться у сюжеті Мар’яни Мацьків.

Всеукраїнська велоестафета "Спорт для всіх єднає Україну" прибула сьогодні до Коломиї. Вона стартувала з Чернівців. Зустрічали учасників велопробігу на межі Коломийського та Снятинського районів. А в Коломиї, біля ратуші, провели мітинг. Кілька кілометрів зі спортсменами проїхав і наш кореспондент Богдан Малецький.
Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі