друкувати


"Захищаю і люблю"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-03 10:36:14
Переможців першого етапу Всеукраїнського фотоконкурсу під такою назвою вчора було нагороджено у Львові грамотами.

Свято відбувалося у штабі Західного оперативного командування Сухопутних військ збройних сил України Авторитетне журі під головуванням начальника відділу з виховної та психологічної роботи – заступника начальника управління особового складу штабу Західного оперативного командування полковника Володимира Яцентюка визначили кращі з понад 50 фоторобіт, надісланих для участі у конкурсі.

На думку компетентного журі, до якого увійшли фахівці фотосправи, військові журналісти, а також представники управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, у номінації "Мама, тато, ти і я: ми – родина, ми – сім’я!" перше місце гідно посів творчий доробок 15-річної студентки юридичного коледжу Міжнародної академії управління та права з Хмельницького Олени Назаренко. Друге місце у цій номінації здобула світлина інструктора-методиста ДЮСШ "Авангард" рівненчанина Юрія Бикова. Фотознімок цього автора також став переможцем і у номінації "Ми різні – ми рівні!". А "бронзовим" призером у першій номінації визнано фотороботу капітана Віталія Грицини зі Львова.

Варто додати, що участь у першому етапі Всеукраїнського фотоконкурсу "Захищаю і люблю" крім військовослужбовців взяли усі бажаючі громадяни України без вікових обмежень. Переможцям у номінаціях будуть вручені грамоти від командувача військ Західного оперативного командування, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Обговорити на форумі