друкувати


Небо над Прикарпаттям охороняють військові

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-03 10:29:58
На днях особовий склад авіаційної військової частини, що дислокується в Івано-Франківську заступив на бойове чергування.

Бойове чергування - особливий вид чергування спеціально призначених сил та засобів постійно готових до виконання завдань, що виникають раптово, оборони повітряного простору держави і захисту державного кордону України від агресії. Отож військові льотчики несуть повну відповідальність за мирне небо, безпеку та спокійне життя мешканців Прикарпаття. Виконання кожного завдання вимагатиме від військовослужбовців частини повної напруги фізичних і духовних сил, швидких і злагоджених дій, повідомляє прес-служба ОДА.

"Військовослужбовці бригади тактичної авіації добре підготовлені, тому здатні з честю виконати будь-яке завдання",- впевнений командир бригади льотчик - винищувач першого класу полковник Сергій Биховець, який за рівнем підготовки допущений до виконання найскладніших польотних завдань як в день так і в ночі, а за свою військову кар’єру провів у небі, керуючи потужними бойовими літаками, понад тисячу годин, "поставив на крило" не один десяток молодих військових винищувачів.

Обговорити на форумі