друкувати


Івано-Франківськ: Чиновників посадили на сухарі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-02 04:13:22
У зв’язку із судовою тяганиною арештовано рахунки виконкому Івано-Франківська. Бюджетники не отримують вчасно зарплат. На кошти міськвиконкому Івано-франківська накладено арешт, працівники бюджетних установ не отримують зароблені гроші.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

Як стало відомо, один із підприємців міста незаконно побудував житло. 50% самовільно збудованих площ він передав на баланс міста. За чутками це будівельна компанія Гаразд-Україна, яка працює на будівельному ринку не один рік.

Збудоване житло розподілили між людьми, які перебували на квартирній черзі. Жильцям передали ордери на нові квартири. За попередньою інформацією підприємство вирішило повернути собі назад віддане соціальне житло. Почалась судова тяганина – на виконком подали до суду з вимогою, щоб компенсувати вартість будівництва житла. За законодавством України під час судового процесу рахунки виконавчого комітету Івано-Франківська арештували.

Як наголосив Віктор Анушкевичус, влада міста подала відповідні позовні заяви і зробить все, щоб як рахунки найшвидше розблокували.

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі