друкувати


Перша леді України відсвяткувала день народження

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-02 01:57:20
1 вересня перша леді країни відсвяткувала свій 48-й день народження. В оточенні Катерини Ющенко говорять, що цього дня вона відпочивала. У 2005 - 2007 роках Катерина Михайлівна відвідувала цього дня знедолених дітей.

"У 2005 - 2007 роках Катерина Михайлівна відвідувала цього дня знедолених дітей. Але останні два роки не їздить. До речі, два роки тому вона попросила, щоб співробітники дарували їй на день народження дитячі книги, які вона потім теж передає дитбудинкам", - розповіло джерело. На Банківській повідомили, що в Секретаріаті першу леді з днем народження звичайно не поздоровляють, мовляв, вона там рідко з'являється, просто увечері деякі гості їдуть на дачу в Безрадичи.

У свою чергу нардеп Ірина Геращенко, колишній прес-секретар президента, повідомила, що просто відправила іменинниці SMS-ку (а в 2006 році вона дарувала дружині Президента ляльку, в тому ж році сім'я президента піднесла Катерині Михайлівні ікону, а Віра Ульянченко - жовте намисто). Племінник глави держави Ярослав Ющенко мав намір зателефонувати і привітати дружину свого дядька, а брат президента Петро Ющенко сказав, що подарував зовиці коробку цукерок. Вчора він був на святкуванні, правда, де - не зізнався, сказавши туманно, що це "не зовсім Безрадичи".

Віктор і Катерина Ющенко у шлюбі вже майже 12 років. Познайомилися вони ще в 1993 році, коли Катерина жила в США. У офіційній біографії першої леді сказано, що вона пішла працювати ще в 15 років, щоб заробити собі на навчання: працювала офіціанткою, потім нянею. У 1986 році закінчила Університет Чикаго, де одержала диплом відразу по двох спеціальностях, зокрема "менеджмент суспільних неприбуткових проектів", повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі