друкувати


Насалик: Бути, чи не бути мером?

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-02 12:40:15
Міський голова Калуша та лідер громадсько-політичної організації "Голос нації" Ігор Насалик зазначив: він поки що вирішує, чи балотуватиметься на посаду міського голови Івано-Франківська. Остаточного рішення він ще не прийняв.

Нещодавно відбулась офіційна презентація організації ГПО "Голос нації" в обласному музично-драматичному театрі. В анонсі зазначалося, що на цьому ж заході відбудеться висунення кандидата на посаду міського голови Івано-Франківська. Проте цього з не відомих причин не сталось.

"Ще кандидати у Президенти України не висунули кандидатури, — прокоментував Ігор Насалик (на фото). — "Голос нації" висуне свого кандидата у визначені законодавством терміни. Це буде гідна кандидатура". Щодо особистої готовності піти на вибори мера обласного центру, то міський голова Калуша і голова "Голосу нації" конкретно не сказав. Насалик зазначив, що в Івано-Франківську нестабільна економічна ситуація і майбутньому мерові доведеться добре попрацювати.

Нагадаємо, під час останньої прес-конференції колишній губернатор Івано-Франківщини Роман Ткач висловив бажання балотуватись на мерське крісло у березні наступного року. Та чи не передумає нардеп до офіційного старту виборчої компанії, невідомо

Автор: Дарка ДОРОШ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі