друкувати


Міліціонери Прикрапаття й Львівщини взаємодіють

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-02 12:25:02
Днями вночі на дорозі в Долині патрульний наряд Державтоінспекції у складі старшого лейтенанта міліції Василя Новошицького та капітана міліції Віталія Ярича затримав мешканця Львівщини, який підозрюється у вчиненні тяжкого злочину на території сусідньої області.

Пізно увечері в Долинський райвідділ міліції надійшло повідомлення-орієнтування від львівських колег щодо 22-річного молодика. Припускалося, що з метою уникнення відповідальності за заподіяння людині тяжких тілесних ушкоджень молодик спробує заховатися в Івано-Франківській області. Після отримання повідомлення оперативний черговий Долинського райвідділу міліції майор міліції Тарас Крисан зорієнтував на виявлення розшукуваного усі наряди, що несли службу з охорони правопорядку.

За якийсь час один з патрулів ДАІ звернув увагу на автомобіль-таксі з львівськими номерами, в салоні якого крім водія перебувало двоє осіб – хлопець і дівчина. Міліціонери помітили хвилювання пасажира, коли перевіряли документи водія таксі. Останні сумніви щодо особи пасажира розвіялися після того, як отримали з райвідділу інформацію про особливі прикмети підозрюваного. Зі Стрийського райвідділу львівської міліції в Долину прибули оперативники карного розшуку і підтвердили, що саме цю особу вони розшукували за скоєння тяжкого злочину.

Автор: Василь ГУЛЬТАЙЧУК, CЗГ УМВС в області
Обговорити на форумі