друкувати


Формат рекордний

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-02 08:10:03
За ініціативи тернопільського прес–клубу та підтримки міськради з нагоди Дня міста в обласному центрі "побачила світ" найбільша в Україні (а може, й не тільки) газета, розмір якої дорівнював приблизно 50 квадратним метрам.

Як повідомила координатор прес–клубу Анжела Кардинал, ідея "випустити" найбільше друковане видання виникла у процесі підготовки незвичної акції, яка б символічно об’єднала місцевих журналістів.

Відтак представники тернопільських та всеукраїнських видань зібралися на центральному майдані Тернополя, щоб зі сторінок власних газет склеїти одну спільну. На це пішло майже кілометр скотчу, а міський голова Тернополя Роман Заставний власноруч допомагав у "випуску" газети–гіганта.

Організатори акції планували запросити на неї представника Книги рекордів України, але не встигли оформити потрібні документи. Зате диво–газета стала справжньою родзинкою Дня міста і впродовж доби, коли її було прикріплено до сходів тернопільського театру, біля неї сфотографувалися сотні тернополян та гостей міста.

Автор: Світлана МИЧКО, "Україна молода"
Обговорити на форумі