друкувати


Янукович виселив Бейонсе з готелю Donbass Palace

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-01 05:23:41
Повідомляючи про новий стадіон в Донбасі, західні ЗМІ пишуть насамперед про інцидент за участі супер-зірки Бейонсе. Запрошеній спеціально на відкриття співачці довелося поступитися номером в готелі... Віктору Януковичу.

Нещодавно її обрали "жінкою року", на своїх концертах співачка Бейонсе доводить до межі істерики тисячі людей. Як зірка світового масштабу вона звикла до особливих привілеїв. Але Україна, як з’ясувало англійське видання Sun, є винятком.

27-річна зірка із США прилетіла до Донецька на шоу відкриття нового стадіону. Ночувати після виступу вона збиралася у заздалегідь заброньованому президентському номері найкращого донецького готелю Donbass Palace. Але Бійонсе так і не розпакувала валізи в шикарному номері. Після численних вибачень директора готелю співачці довелося зупинитися в іншому номері.

Справа в тому, що на президентські покої претендував, як повідомляє Sun, відомий український політик. Видання назвало й ім’я любителя розкоші. Йдеться про кандидата в президенти, лідера Партії регіонів, донеччанина Віктора Януковича. Політик також приїхав до рідного міста на відкриття мега-стадіону, і, як пише британське видання, вимагав для свого перебування президентські апартаменти.

Нагадаємо, що в суботу в Донецьку урочисто, за участі всієї політичної еліти України, відкрили новий стадіон "Донбас арена". Цей спортивний комплекс спроектовано й побудовано за строгими стандартами УЄФА. Арена може вмістити 50 тисяч глядачів. Загальна вартість будівництва стадіону й оточуючого його ландшафтного парку – 400 мільйонів доларів, повідомляє Німецька хвиля.

Обговорити на форумі