друкувати


Веселі канікули

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-09-01 07:51:52
Учасники народного аматорського ансамблю "Сопілкарі" Ліснохлібичинської ЗОШ І-ІІІ ст. Провели літні канікули у дитячому центрі "Молода гвардія" (м. Одеса), де життя було під девізом: "Ні дня без гри, ні дня без свята".

Діти не тільки гарно відпочивали, а ще й гідно представили наш край, здобувши диплом лауреата в номінації "Гра на музичних інструментах" в ІІІ Міжнародному конкурсі-фестивалі дитячої та юнацької творчості "Усі ми діти твої, Україно!". Керівнику ансамблю Іванові П’ятничуку було вручено подяку.

А ось у Складовську, з 9 до 19 липня, учні Ліснохлібичинської школи Назар Демків, Іван Григорів, Назар Сморжанюк, Володимир Івасюк, Ярослав Панчак, Михайло Колибаб’юк, Нараз Поленюк, Сергій Яковіщук, Євген Поленюк, яких тренує Іван Конюк, представляли нашу область на Всеукраїнських змаганнях серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл товариства "Колос". Хлопці виграли у команд Харківської області (2:1), Миколаївської (3:1), зіграли внічию з вінниччанами, поступилися херсонцям (1:0) і в підсумку розділили 5—9 місце серед 26 найсильніших команд України. До речі, за підсумками районної спартакіади школярів 2008—2009 року серед шкіл І-ІІІ ступенів Ліснохлібичинська школа зайняла перше місце.

Усю цю та іншу цікаву інформацію про насичений подіями літній відпочинок ліснохлібичинських школярів дізнаємося зі сторінок часопису "Шкільне життя", який виходить раз у місяць за підтримки шкільного учнівського самоврядування. Ось липневий випуск, за який відповідала Олеся Кочержук. Він присвячений відпочинку у "Молодій гвардії". Це яскравий фоторепортаж — динамічні знімки, захоплюючі розповіді і щире спасибі усім, хто допоміг побувати в такому чудовому місці: "Це було незабутнє літо. Саме в "Молодій гвардії" ми зрозуміли, що таке справжній відпочинок, відчули себе по-справжньому щасливими".

Не менш цікаво читати надруковані тут записи зі щоденника: "24 липня. Естафета. Змагаються загони дружини "Прибережної". Ми — найкращі! 1-ше місце! Футбол. Ми не найкращі — 3:5 на користь дружини "Сонечко"… 28 липня. Концерт! Ми хвилювались, але виступили добре! Давали інтерв’ю телеканалові "УТ-1"…

Серпневий випуск, над яким працювали Лілія та Ольга Чукуріни, відтворює атмосферу приємних вражень від перебування ліснохлібичинських школярів у складі делегації Коломийщини у Польщі.

Залишається побажати, щоб і наступні випуски Ліснохлібичинської шкільної газети були такими ж цікавими, шкільне життя — не менш насичене подіями, враженнями, новими перемогами та здобутками, а випусковим редакторам, нашим колегам по перу — творчого натхнення!

Автор: Квітослава СОНЯХ, Вільний голос
Обговорити на форумі