друкувати


Пункт призначення 4 - лідер прокату в Америці

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-31 05:23:34
Лідером північноамериканського прокату за підсумками уїк-енду 28-30 серпня став трилер Пункт призначення 4, що заробив 28,3 мільйона доларів, повідомляє Associated Press.

Черговий фільм про молодих людей, яким вдалося уникнути загибелі у катастрофах, лише для того, щоб померти за інших обставин, цього разу знято з використанням технології 3-D.

Останній фільм Квентіна Тарантіно Безславні виродки, який очолював минулого тижня список найкасовіших фільмів США та Канади, змістився на друге місце. Загальні збори фільму, одну з ролей в якому зіграв Бред Пітт, за 10 днів у північноамериканському прокаті - 73,8 мільйона доларів.

Третій рядок у списку лідерів прокату зайняла ще одна прем'єра минулого тижня - фільм жахів Хелловін II режисера Роба Зомбі, що зібрав 17,4 мільйона доларів. Четвертий Пункт призначення та другий Хелловін, зазначають експерти кіноринку, розраховані на одну і ту ж аудиторію, що не завадило обом фільмам показати хороші результати у прем'єрний уїк-енд.

Нагадаємо, минулого тижня останній фільм Квентіна Тарантіно Безславні виродки очолив рейтинг найкасовіших новинок уїк-енду в США і Канаді, повідомляє Новинар.

Обговорити на форумі