друкувати


Італія: Українсько-молдавсько-російське кохання з смертельним кінцем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-27 03:13:02
Італійська поліція затримала уродженця Молдавії, який підозрюється у вбивстві громадянина РФ. Двоє чоловіків не поділили жінку, яка приїхала на Апенінський півострів з України. 26-річний росіянин Ільнар Фаткієв отримав смертельне ножове поранення в серце, і у лікарів не було шансів його врятувати.

Кривава сутичка двох вихідців з колишнього Радянського Союзу сталася 25 серпня увечері в центральному парку південно-італійського міста Козенца. 26-річний росіянин Ільнар Фаткієв отримав смертельне ножове поранення в серце, і у лікарів не було шансів його врятувати. У російському консульстві він зареєстрований не був і, можливо, проживав в Італії нелегально.

Вбивця з місця трагедії сховався, але поліція швидко наздогнала підозрюваного: їм виявився 25-річний громадянин Молдавії Раду Дойакону.

Як повідомили в міській прокуратурі Козенци, слідству ще належить уточнити обставини трагедії. Місцеві ЗМІ повідомляють, що свідками сварки були молодий чоловік і дівчина - теж імовірно іммігранти з колишніх радянських республік. Завдяки ним поліції і удалося відразу вийти на вбивцю. За основною версією, сварка молодих людей сталася на грунті ревнощів: обидва були закохані в громадянку України.

Нагадаємо, в Італії українка вбила пенсіонера, за яким доглядала, і покінчила життя самогубством.

Після того як пенсіонер три дні не виходив на зв’язок, його родичі викликали поліцію та пожежників, котрі, виламавши двері помешкання, знайшли два мертвих тіла: на ліжку з проламаною головою лежав господар, 84-річний Альдо Бріуоло, а у ванній кімнаті знайшли повішеною 45-річну Маргариту Кузьміну, громадянку України, яка доглядала за пенсіонером вже багато років, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі