друкувати


Компанія "Укрнет" інтернет-партнер "Чорноморських ігор"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-27 02:24:58
З 22 по 24 серпня 2009 року в м.Скадовськ за підтримки компанії "Укрнет" відбувся XI Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри", присвячений 18-й річниці Незалежності України.

У святі брали участь більше 2-х тисяч дітей, які не лише демонстрували свої творчі таланти, а й створювали чудовий настрій численної публіці. У карнавалі та супутніх заходах фестивалю були задіяні близько 3-х тисяч дітей, що відпочивають у Скадовську.

У рамках "Чорноморських Ігор" відбулися конкурс вокалістів і танцювальних колективів, фестиваль пляжних ігрових програм, яскравий карнавал, шоу повітряних зміїв, конкурси малюнків, скульптур з піску та графіті.

Гран-прі фестивалю у вокальному конкурсі отримала 9-річна Вікторія Литвинчук з м.Городок Хмельницької області.

Гран-прі хореографічного конкурсу дістався дитячій студії балету А6 Exellence.

Крім учасників фестивалю, перед глядачами виступили запрошені артисти: Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських.

"Я захоплююся організаторами" Чорноморських Ігор ". Під час кризи вкрай складно реалізувати подібне на такому високому рівні. Компанія "Укрнет" цього року теж планує зробити всеукраїнський телевізійний дитячий конкурс "Вокальні акварелі". Сподіваємося, що у нас все вийде так само добре! ", - Розповів директор з розвитку компанії" Укрнет" Тимофій Нагорний.

"Фестиваль відбувся і це була прекрасне святкування Дня незалежності", - підбив підсумки засновник "Чорноморських Ігор" Микола Баграєв. - Десятки тисяч глядачів, мільйони телеглядачів насолоджувалися прекрасним видовищем, яке створили діти. Нам є чим пишатися, адже це нове покоління незалежних людей здатних сделатьУкраіну сильним і щасливим державою. Спасибі всім за цю казку на березі Чорного моря. Ми її обов'язково продовжимо!", повідомляє ТВ Гід.

Обговорити на форумі