друкувати


Новий альбом групи Ляпіс Трубєцкой "Культпросвіт" буде викладено на PLAY.ukr.net

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-27 10:08:16
Завантажити новий альбом "Культпросвіт" можна буде на українському відеохостингу PLAY.ukr.net

"Ляпіс Трубєцкой" готові представити українцям результати своєї "таємної змови". Тепер група збирається влаштувати нам "Культпросвіт". Стахановська праця не минула даремно - свіжорозігріті на мартенівських печах пісні ось-ось вийдуть в народ.


Фронтмен гурту, Сергій Міхалок, обіцяє представити світу суміш із традиційного панк-року, протопанку, революційних маршів та пісень часів радянської епохи. Надихнув групу на написання альбому "дідусь" панк-року Іггі Поп в образі юного піонера, що збирає металобрухт - так стверджує сам Міхалок. Що ж - цей незвичайний образ цілком відповідає "ляпісовскій" філософії.


Не забута і боротьба з юрбою навколомузичних дармоїдів: "Треба всім викладати музику в Інтернет!" - продовжує стверджувати "Ляпіс Трубєцкой" і знову викладає свій альбом у веб-простір. Так що "Культпросвітна" музика теж знайде свої слухачів швидко і безкоштовно, чого і домагаються Міхалок з товаришами.


Заправитися часткою позитиву можна вже з 24 серпня на відеохостингу PLAY.ukr.net. Вибір упав на нього завдяки тому, що PLAY вже давно викладає в мережу ліцензійні кліпи різних виконавців і є найвідвідуванішим місцем для розміщення відеофайлів України.


Саме тут можна буде побачити якісні кліпи групи і безкоштовно завантажити всі 12 "сталеливарних" (як їх називають самі "Ляпіси") треків альбому "Культпросвіт", який обіцяє, не розмінюючись на дрібні ляпаси, нанести громадським засадам важкий аперкот.
Увійдуть в нього такі пісні:

Культпросвіт

1.Буревісник
2.Анархо-турист
3.Біси
4.Містер лох
5.Болт
6.Червоний факел
7.Пульс епохи
8.Зомбі-роботи
9.Рижовія акуляри
10.Нігіліст
11.Свіжий вітер
12.Світлячки

Обговорити на форумі