друкувати


Сільська спартакіада на честь Незалежності

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-26 11:12:08
Стало доброю традицією організовувати у селах Коломийщини спортивні змагання з нагоди великих державних свят. Ось і у Мишині минулої неділі на місцевий стадіон поспішали і малі, і старші – їх зібрав спортивний дух і бажання помірятись силами на сільській спартакіаді, організованій з нагоди Дня державного прапора і Дня незалежності України.

На урочистому відкритті були присутні заступник голови РДА Богдан Болюк, начальник відділу молоді і спорту РДА Василь Козоріз, журналісти. Сільський голова щиро привітав односельців, побажав їм чесної боротьби. Гості з району теж висловили найкращі побажання мишинцям з нагоди державних свят, побажали, аби перемогли найдужчі. Також для заохочення і на знак підтримки розвитку спорту в селі тутешнім спортсменам було вручено волейбольні і футбольні м’ячі.

Сьогодні наші сільські спортсмени змагатимуться кутками: мешканці Горішнього, Долішнього, Млинського, Села, Багна, Морічки визначать між собою сильніших з міні-футболу, волейболу, гирьового спорту, шахів і шашок, - розповів головний суддя спартакіади Дмитро Обрізків, учитель фізкультури Мишинської школи.

Тож поки спортсмени розминались, до стадіону поволі підтягувалась і дівочо-жіноча частина мишинців. За всіма ознаками, спартакіада перетворювалась у свято усього села. А які ще заходи краще об’єднують громаду?

Автор: Софія ОНИКІВСЬКА, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі