друкувати


Прикарпаття: "Круглий стіл" сприяння ініціативам Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плаван

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-25 02:05:21
26-27 серпня в Івано-Франківську відбудеться акція "Відродження івано-франківська як центру підготовки олімпійського резерву з водних видів спорту".

Ініціаторами програми є громадська організація "Фонд підтримки молодіжного й олімпійського плавання" і громадська організація "Громадський Форум Івано-Франківська".

Мета – сприяння в Івано-Франківську ініціативам Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання (Д.Селантьєва та Я.Клочкової) та ГО "Громадський Форум Івано-Франківська".

В рамках програми 26 серпня 2009 р., о 14.00 у конференц залі Івано-Франківського готелю "Парк Готель" (вул.Мазепи, 146) відбудеться "круглий стіл" на тему: "Відродження Івано-Франківська як центру по підготовці олімпійського резерву з водних видів спорту".

У роботі "круглого столу" візьмуть участь Президент Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, Чемпіон світу з плавання, заслужений майстер спорту Денис Силантьєв, Віце-Президент Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, чотирикратна Олімпійська чемпіонка, Герой України Яна Клочкова, голова ГО "Громадський Форум Івано-Франківська" Юрій Соловей та Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Микола Палійчук, представники громадських та спортивних організацій органів влади, повідомляє прес-служба Фонду підтримки молодіжного і олімпійського плавання

Довідка. Фонд підтримки молодіжного й олімпійського плавання - громадська організація, створена з метою консолідації зусиль громадськості в сфері організації підготовки плавців і навчання дітей плаванню. Фонд виступає організатором Відкритих змагань серед юнаків і дівчат на призи заслужених тренерів України Н.Кожух і А.Кожух і їх учениці - Героя України, чотириразової Чемпіонки Олімпійських ігор Яни Клочковой, а також Міжнародного Турніру по плаванню на кубок Дениса Силантьєва "Містер Батерфляй".

Контактна особа: ГРАБОВЕЦЬКИЙ Микола: 8-066-675-50-59
Керівник прес-служби – Сергій ЗАХАРІН. Тел. 8-067-933-01-05, е-mail: zzz555@list.ru

Обговорити на форумі