друкувати


З Днем незалежності – вітання від ОДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-24 11:30:58
Шановні мешканці та гості Прикарпаття!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня Незалежності України.

Країна святкує своє повноліття, свій вісімнадцятий день народження. За цей час український народ зумів подолати не одне випробування, що випало на його долю. Пройдено важкий шлях соціально-економічних перетворень, було створено нові державні інститути, утверджено нові правила та стандарти життя. Та найголовнішим досягненням, безперечно, є те, що за ці роки Україна відбулась як держава, яку визнав і з якою рахується весь цивілізований світ.

Водночас у день великого державного свята не варто забувати про те, що за незалежність, за право жити вільно на своїй землі заплачено зусиллями десятків поколінь нашого народу. Мільйони українських патріотів наближали це свято ціною власного життя.

Останні заяви Президента Російської Федерації Дмітрія Медведєва продемонстрували, що й досі існують сили, які не змогли змиритися з нашою незалежністю. Україну знову хочуть поневолити. Прикро, але мусимо визнати той факт, що і в Україні існують політичні сили, яким чужі ідеї вільної та незалежної держави. Тому сьогодні ми повинні бути згуртовані, як ніколи, показавши силу національного духу. Кожен має знайти своє місце в боротьбі за Україну, за своє гідне життя і вільне майбутнє.

Святкуючи разом з вами День незалежності, від щирого серця бажаємо нових успіхів у вирішенні нашого спільного завдання – розбудови заможної демократичної та процвітаючої України. Пам’ятаймо, що успіхи держави складаються з особистих перемог кожного українця. Хочемо також усім вам побажати міцного здоров’я, гарного настрою, радості, щастя, віри у щасливе майбутнє нашої країни.

Це наша земля — і ми будемо на ній щасливі.

Зі святом Незалежності, дорогі співвітчизники!

Микола ПАЛІЙЧУК, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації
Ігор ОЛІЙНИК, голова Івано-Франківської обласної ради

Обговорити на форумі