друкувати


Було в Коломиї свято і для засуджених

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-21 05:31:59
Уся Коломия бавилась, співала і танцювала на Спаса, відзначаючи і велике християнське свято, і власний храмовий день. Не почувались осторонь загального торжества і ті, кого засудили до покарання без позбавлення волі.

Для них фахівці Коломийського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції організували турнір з міні-футболу, який присвятили 18-й річниці Незалежності України.

-Це був соціально-виховний спортивний захід, який нам допомогли організувати і провести начальник відділу у справах молоді та спорту міської ради Володимир Колесник і головний спеціаліст відділу Анатолій Бурнаєв, - каже інспектор підрозділу, старший лейтенант внутрішньої служби В. Чорнецький. – Змагання відбувались на стадіоні СТ "Україна" і стали доброю можливістю для засуджених відчути свято. Крім цього, змагання були важливою ланкою у процесі виправлення і ре соціалізації засуджених. Тож хочеться подякувати міським службам за допомогу і розуміння важливості наших заходів – як для самих засуджених, так і для всього суспільства, якому так бракує милосердя і терпимості…

Автор: Артем ЖМУТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі