друкувати


Проекти подано - чекаємо на гроші

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-21 11:18:11
Як уже повідомлялося, місто Івано-Франківськ у 2009 році вже п’ятий рік поспіль бере участь у "Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування" (рішення Івано-Франківської міської ради від 30.07.2009 року).

Управліннями та відділами виконавчого комітету було розроблено та подано на розгляд Конкурсної комісії 13 проектів:

- Участь громади у місцевому самоврядуванні через створення органів самоврядування населення та соціальне партнерство.

- Впровадження гуманних методів поводження з безпритульними тваринами в м. Івано-Франківську.

- Створення служби по наданню соціальних послуг з перевезення людей з функціональними обмеженнями "Соціальне таксі" та професійна реінтеграція інвалідів 1, 2, 3 групи.

- Регіональна ініціатива розвитку туризму в м.Івано-Франківську та області.

- Створення інноваційного механізму надання якісних адміністративних послуг через впровадження збалансованої системи показників.

- Розробка та впровадження комплексної схеми організації дорожнього руху з метою покращення екологічної ситуації в м.Івано-Франківську.

- Використання альтернативних джерел енергії (теплоти стічних вод) для опалення будівель.

- Формування сприятливого інвестиційного середовища на базі Хриплинської інвестиційно-промислової зони.

- Виготовлення пресованих брикетів для виробництва теплової енергії шляхом створення комунального підприємства.

- Підвищення енергоефективності житлових будівель за рахунок термоізоляції будівельних конструкцій.

- Енергозбереження в багатоквартирних житлових будинках м. Івано-Франківська з використанням теплоізоляційного матеріалу "ТСМ Керамічний".

- Інноваційне впровадження сонячно-електроакумуляційної системи опалення та гарячого водопостачання в дитячому садку №12.

За повідомленням Дирекції Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування, всі проекти відповідають вимогам Інструкції, розробленої з урахуванням Положення про Всеукраїнський конкурс, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України та зареєстровані як учасники Конкурсного відбору 2009 року. Результати Конкурсу стануть відомі у III кварталі поточного року.

До речі, вже три роки поспіль проекти, подані виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, ставали переможцями Всеукраїнського конкурсу та отримували співфінансування з держбюджету, повідомляє прес-служба івано-франківського міськвиконкому.

Обговорити на форумі