друкувати


А мені літати хочеться…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-21 10:41:39
Представник Центрального спортивного клубу Збройних Сил України, заслужений майстер спорту старший прапорщик Станіслав Чорний здобув впевнену перемогу під час змагання на Кубок України з авіамодельного спорту, яке завершилося на Львівщині.

Нещодавно на центральному стадіоні міста Жовква, що на Львівщині, проходили змагання на Кубок України з авіамодельного спорту, в яких брали участь практично представники всіх областей. Також, у складі учасників змагань був і представник Центрального спортивного клубу Збройних Сил України, заслужений майстер спорту старший прапорщик Станіслав Чорний.

До слова, армійській спортсмен, який змагається в категорії F-2D кордові моделі (повітряний бій), нещодавно достроково вп’яте став чемпіоном світу з авіамодельного спорту. Тому, крім вдалого виступу на світовому чемпіонаті старший прапорщик Станіслав Чорний здобув впевнену перемогу й під час змагань на Кубок України.

Після повернення до Києва, переможець відзначив напрочуд гарну організацію турніру та хорошу погоду, яка виявилась досить гарною і сприятливою, що є дивиною для Львівщини. Адже для авіамоделістів погодні умови є важливим фактором під час проведення важливих змагань. Підсумок вдалих виступів армійця в тому, що за їхніми результатами старший прапорщик Станіслав Чорний вже встиг здобути путівку на черговий чемпіонат світу з авіамодельного спорту, який проходитиме наступного року в Угорщині, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Обговорити на форумі