друкувати


Forbes: Тимошенко знову в сотні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-20 05:48:34
Журнал Forbes опублікував щорічний рейтинг ста найвпливовіших жінок світу. У 2009 році верхню строчку в списку четвертий раз підряд зайняла канцлер Німеччини Ангела Меркель.

Наголошується, що Меркель змогла зберегти за собою титул найвпливовішої жінки навіть незважаючи на те, що зараз економіка Німеччини переживає нелегкі часи.

Слід зазначити, що Меркель стала єдиною жінкою-політиком, що удостоїлася місця в першій десятці рейтингу найбільш впливових представниць прекрасної статі, решта - представниці бізнесу. Усього в рейтингу 72 голови, президенти, віце-президенти, генеральні і виконавчі директори, координатори і провідні фахівці великих компаній. Серед решта 28 - шість президентів країн, три прем'єри, дві королеви, два міністри економіки, двоє суддів, держсекретар США і, з урахуванням сімейного стану- Мішель Обама.

Юлії Тимошенко цього року дісталася 47-а строчка, що, звичайно, нижче в порівнянні з 17-ою минулого року.

Як і Україна, з однією представницею в списку Forbes значаться Аргентина, Австралія, Бангладеш, Бельгія, Чилі, Фінляндія, Німеччина, Гонконг, Ісландія, Індонезія, Ірландія, Ізраїль Італія, Йорданія, Ліберія, Нідерланди, Нова Зеландія, Філіппіни, Південна Африка, Південна Корея, Іспанія, Швейцарія, Туреччина і ОАЕ. Двоє найвпливовіших жінок представляють Сінгапур, по троє Індію і Францію, четверо - Великобританію, а США - 63, повідомляє forUm.

Обговорити на форумі