друкувати


Поки президенти сварились, прем’єри домовились про зустріч…

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-20 03:57:29
1 вересня відбудеться двостороння зустріч прем'єрів України та Росії в Польщі. Про це Юлія Тимошенко і Володимир Путін домовилися під час телефонних переговорів. Вони перебуватимуть в Польщі на запрошення прем'єр-міністра цієї країни Дональда Туска.

Також Тимошенко і Путін обговорили питання проведення у жовтні в Україні 5 засідання українсько-російського економічного комітету і погодили орієнтовний порядок денний засідання.

Серед питань, які будуть розглядатися в жовтні, - спільне серійне виробництво літака Ан-70, а також інші питання економічного співробітництва.

Вони також констатували позитивне та ефективне двостороннє співробітництво у виконанні газової угоди про постачання в Україну і транзит в Європу російського газу. Прем'єри високо оцінили виконання газової угоди обома сторонами.

Крім того, Тимошенко привітала Путіна з успішним проведенням авіакосмічного салону МАКС-2009. Обидві сторони позитивно оцінили підписання на цій виставці протоколу між Україною і Росією про початок серійного виробництва літака Ан-70, повідомляє Український Бізнес Ресурс.

Обговорити на форумі