друкувати


Івано-франківські комунальники взялись до роботи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-20 01:10:03
Протягом останніх двох тижнів комунальним господарством міста Івано-Франківська зроблений прокол залізнодорожнього полотна по вул. Надрічній, закольцовано водопровід діаметром 630 мм. Проводяться випробування водопроводу, а також прокладається нова каналізація по вул. Новій діаметром 630 мм.

Завершені роботи по влаштуванню водопроводів. В сфері дорожнього господарства міста проводяться роботи по влаштуванню асфальтобетонного покриття з підніманням бордюрних каменів, решіток та люків. Проводиться реконструкція вулиць. Також завершене профілювання дороги для полігону ТПВ в с. Рибне, повідомляє прес-служба івано-франківського міськвиконкому.

Відрадно, що протягом нетривалого часу було замінено пластмасові засоби примусового зниження швидкості автотранспорту на гранітно-бетонні, замінено 73 штук дорожніх знаків в центральній частині міста. Влаштовано лавочки в парку Воїнів Інтернаціоналістів та по вулиці Симоненка та автомобільні в’їзні знаки при в’їзді в м. Івано-Франківськ зі всіх напрямків.

Обговорити на форумі