друкувати


Пісенна родина - від батька до сина

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-20 12:49:17
Родинній пісні присвячений V обласний фестиваль родинної та сімейної творчості "Родинні скарби Прикарпаття", який 22-23 серпня проходитиме в Богородчанах.

Започаткований він теж сімейним колективом – ансамблем "Вишиванка", який очолює заслужений працівник культури України, начальник відділу культури і туризму Богородчанської РДА Галина Канюк. Починався з районного, а тепер став обласним. У ньому візьмуть участь більше 20 родинних аматорських колективів з різних районів Прикарпаття.

Фестиваль відкриється в приміщенні Богородчанського палацу культури, а після конкурсної програми будуть виступи колективів на концертних майданчиках у Старих Богородчанах, Підгір’ї, Саджаві, Раковці. Діятиме також виставка робіт майстрів народно-ужиткового мистецтва. Перший день фестивалю "Родинні скарби Прикарпаття" завершиться родинною ватрою. А у неділю відбудеться урочиста академія, присвячена Дню Незалежності, нагородження переможців та гала-концерт учасників і гостей фестивалю , повідомляє Івано-Франківська ОДТРК.

Обговорити на форумі