друкувати


Не перші, але непереможні

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-19 11:17:21
Нещодавно у Республіці Польща завершився розіграш Гран-прі Польщі з вільної боротьби, в якому у складі національної збірної брали участь й армійські спортсмени.

У підсумку змагань на третю сходинку п’єдесталу пошани ступив представник Центрального спортивного клубу ЗС України, солдат строкової служби Микола Айвазян, який змагався у ваговій категорії до 55 кілограм, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Також у польському місті Мисловець проходило одне з найпрестижніших змагань з греко-римської боротьби – Міжнародний турнір "Меморіал Питлясінського", який присвячується пам’яті польського борця Владислава Питлясінського. За словами тренера Центрального спортивного клубу ЗС України, майстра спорту з греко-римської боротьби Сергія Чижова, в даному турнірі Україну представляли і армійські спортсмени, які прогнозовано їхали перемагати.

Так, у підсумку престижного турніру, у ваговій категорії до 55 кілограм, представник Центрального спортивного клубу ЗС України, рядовий військової служби за контрактом Вугар Рагімов здобув "срібло".

Обговорити на форумі