друкувати


Івано-Франківськ: Перший заступник голови ОДА Ю.Бодоряк провів оперативну нараду

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-17 01:16:13
Перший заступник голови облдержадміністрації Юрій Бодоряк провів сьогодні оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА. На нараді обговорювались плани роботи управлінь та аналізувалась їх робота за звітний період.

Юрій Бодоряк дав доручення керівникам управлінь облдержадміністрації належним чином підготуватись до урочистих святкувань з нагоди Дня прапора та Дня незалежності України, повідомляє прес-служба голови Івано-Франківської ОДА.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Любомир Малофій повідомив, що заклади охорони здоров’я області працюють у звичному режимі. Здійснюється їх підготовка до нового опалювального сезону. Готуються до приходу зими і комунальники області. Керівництво управління ЖКГ облдержадміністрації здійснює об’їзд міст та районів з метою огляду підготовки останніх до опалювального сезону. Також обласні комунальники в ході підготовки до святкування Дня незалежності здійснюють благоустрій територій.

Як повідомив Микола Сухолиткий, начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, на Прикарпатті практично завершені жнива. Цього річ в області у порівнянні з минулим роком уже зібрали на 10 тис т зернових більше. Аграрії області уже приступили до підготовки до нової посівної.

За повідомленням начальника управління освіти та науки облдержадміністрації Зінаїди Болюк 23 серпня відбудеться відкриття військово-спортивного ліцею у Надвірній, а 24 серпня відкриють новозбудовану школу у селі Поляниця Яремчанської міської ради.

Обговорити на форумі