друкувати


Стихійне лихо - стихійна торгівля

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-08-14 12:34:51
На виконання протокольного доручення оперативної наради у Івано-Франківську протягом останніх двох тижнів систематично проводяться рейди по ліквідації стихійної торгівлі на вулицях міста.

Так працівниками управління торгівлі, міського відділу УМВС України в області та інспекції з благоустрою було здійснено перевірку фактів ведення самовільної торгівлі, а також фактів самовільного встановлення літніх торгових майданчиків у мікрорайоні "Пасічна". За результатами спільного рейду міським відділом УМВС було складено 2 протоколи, а також 1 протокол було складено Муніципальною інспекцією з благоустрою, повідомляє прес-служба Івано-Франківського міськвиконкому.

Згодом працівники управління торгівлі разом із заступником начальника міського відділу УМВС України в області А. Прусаком провели об’їзд міста з метою виявлення та припинення фактів стихійної торгівлі, а також проведено нараду з дільничними інспекторами щодо недопущення незаконної торгівлі на закріплених за ними дільницях. У цьому ж напрямку роботи управлінням торгівлі МВК було підготовлено лист на ім’я начальника міського відділу УМВС в області В.Фелика щодо вжиття заходів з ліквідації стихійної торгівлі на вулицях міста Івано-Франківська та підготовки міста до святкування Дня Незалежності України.

Окрім того, під час однієї з оперативних нарад начальник управління торгівлі МВК Ігор Витриховський зазначив, що задля покращення співпраці у цьому напрямку з органами внутрішніх справ і певного стимулювання їх працівників будуть підготовлені листи про деприміювання дільничних інспекторів, які не вживають заходів з ліквідації стихійної торгівлі.

Обговорити на форумі